Τι ακριβώς είναι η Taxworx; Είναι ένα ακόμη λογιστικό γραφείο;

Η Taxworx γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2010 με σκοπό να παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών στον επιχειρηματικό κόσμο. Αυτές ξεκινάνε από την τήρηση βιβλίων των επιχειρήσεων αλλά δε σταματάν εκεί. Στεκόμαστε δίπλα στην επιχείρηση και αφουγκραζόμαστε τις καθημερινές της ανάγκες, παρέχοντας πάντοτε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

 

Απ’ αυτή την άποψη δεν είμαστε απλά ένα ακόμη λογιστικό γραφείο, αλλά είμαστε συνεργάτες της εκάστοτε επιχείρησης, όπως και του εκάστοτε πολίτη – μη επιχειρηματία που αποφασίζει να μας εμπιστευτεί τις φορολογικές του υποχρεώσεις.

Τα στελέχη της Taxworx

Πίσω από την Taxworx βρίσκεται η Κορίνα Σιδηράτου, οικονομολόγος και λογίστρια- φοροτεχνικός Α’ τάξης. Επιπρόσθετα, προκειμένου να σας παρέχεται η καλύτερη δυνατή υπηρεσία, έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών και από άλλους χώρους όπως σύμβουλοι επιχειρήσεων, εργασιακοί σύμβουλοι κ.ο.κ. με τους οποίους έχουμε τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε όποτε το απαιτούν οι ανάγκες μας και κυρίως οι ανάγκες των πελατών μας.

 

Κορίνα Σιδηράτου

Κορίνα Σιδηράτου

Οικονομολόγος

Ποια είναι η Κορίνα Σιδηράτου;

Η Κορίνα Σιδηράτου είναι οικονομολόγος, απόφοιτη του κρατικού πανεπιστημίου Οικονομικών Σπουδών της πόλης Brescia στην Ιταλία και κάτοχος του Μεταπτυχιακού του τμήματος Διεθνών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης «Σπουδές Ν.Α. Ευρώπης».

Έχει στο βιογραφικό της σημαντική εργασιακή εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα φροντίζει να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται συνεχώς μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων, συνδρομών σε οικονομικές επιστημονικές εκδόσεις κ.ο.κ.

 

Ποιο είναι το πελατολόγιο της Taxworx;

Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως:

 

  • εμπορικές επιχειρήσεις
  • ελεύθερους επαγγελματίες
  • συλλόγους
  • μη κυβερνητικές οργανώσεις κ.ο.κ.
  • επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών
  • καταστήματα λιανικών πωλήσεων
  • μεταποιητικές επιχειρήσεις

Με λίγα λόγια η Taxworx απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις ή και σε πολίτες;

Όχι. Είμαστε δίπλα και στον κάθε πολίτη- μη επιχειρηματία για εργασίες όπως συμπλήρωση και υποβολή φορολογικών δηλώσεων, δηλώσεων ακινήτων κ.ο.κ. , παροχή οικονομικών και φορολογικών συμβουλών κ.α. Επιπρόσθετα παρέχουμε πολύτιμες συμβουλές και στον κάθε ιδιώτη που σκέφτεται να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση, ούτως ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τα κόστη έναρξης.

 

Ποιο είναι το κόστος για μια επιχείρηση ή έναν ιδιώτη που θα απευθυνθεί σε εμάς;

Εδώ είναι και το καλύτερο. Οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, όχι γιατί το επίπεδο υπηρεσίας είναι χαμηλό, αλλά γιατί μέσα από την εμπειρία μας και τη συνεχή μας εξειδίκευση καταφέρνουμε να εγγυηθούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας, χωρίς να χρειάζεται να ανεβάσουμε το κόστος υπηρεσίας.

Πώς μπορώ να απευθυνθώ στην Taxworx;

Πολύ απλά επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2510-839972, 6971-972256 ή μέσω mail στο info@taxworx.gr, ούτως ώστε να κλείσουμε ένα πρώτο ραντεβού στο γραφείο μας ή στο χώρο σας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να μελετήσουμε τις ανάγκες σας!

Επικοινώνησε μαζί μας τωρα!

ΘΕΛΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;

Γίνετε μέλος στην Ενημερωτική μας Λίστα

Στην Taxworx παρέχουμε δωρεάν ενημέρωση για τα σημαντικότερα φορολογικά θέματα αλλά και για προγράμματα επιδοτήσεων επιχειρήσεων, πρόσληψης ανέργων κ.ο.κ. σε όλους, όχι μόνο στους πελάτες μας.

Δεν μοιραζόμαστε τα στoιχεία σας με τρίτους.