Την περασμένη Παρασκευή 10/02/2017 η αρμόδια υπηρεσία πληροφόρησης προγραμμάτων Ε.Σ.Π.Α. , κατόπιν ενδεχομένως διαφόρων κρουσμάτων εξαπάτησης του κοινού, προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους πολίτες, ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ενεργοποιηθούν μια σειρά δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και των επιχειρήσεων είτε ως β’ κύκλοι των δράσεων της προηγούμενης χρονιάς είτε ως νέες δράσεις, για τις οποίες θα προηγηθούν οι σχετικές προδημοσιεύσεις στους δικτυακούς τόπους www.antagonistikotita.gr και www.espa.gr.
Ωστόσο, την τρέχουσα  χρονική περίοδο δεν υπάρχει κάποια ανοικτή δράση του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020), για την οποία μπορούν να υποβληθούν αιτήσεις.
Συστήνουμε στους ενδιαφερόμενους, να αποφεύγουν κάθε επαφή ή συναλλαγή, με επιτήδειους που φέρονται ως εκπρόσωποι συνεργαζόμενων εταιρειών του Υπουργείου και οι οποίοι ζητούν προκαταβολικά, χρηματικά ποσά για υποβολή αιτήσεων σε δράσεις.
Επιπροσθέτως, προτείνουμε να καταγγέλλουν τις συγκεκριμένες πιθανές ενέργειες εξαπάτησης στις αρμόδιες αρχές.»

Στην Taxworx, προτού δημοσιεύσουμε οτιδήποτε, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε από έγκυρες πηγές για την ορθότητα της εκάστοτε πληροφορίας, προκειμένου να μην παραπλανούμε, ακόμα και ακούσια, το κοινό μας.

Τώρα μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στην ενημερωτική μας λίστα, προκειμένου να λαμβάνετε πρώτοι τυχόν ενημερώσεις κάνοντας κλικ εδώ http://www.taxworx.gr/newsletter/

ΘΕΛΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;

Γίνετε μέλος στην Ενημερωτική μας Λίστα

Στην Taxworx παρέχουμε δωρεάν ενημέρωση για τα σημαντικότερα φορολογικά θέματα αλλά και για προγράμματα επιδοτήσεων επιχειρήσεων, πρόσληψης ανέργων κ.ο.κ. σε όλους, όχι μόνο στους πελάτες μας.

Δεν μοιραζόμαστε τα στoιχεία σας με τρίτους.