Οι Υπηρεσίες της Taxworx

Στην Taxworx προσφέρουμε σε κάθε επαγγελματία, ένα πλήθος υπηρεσιών, πέρα από την απλή λογιστική παρακολούθηση και τήρηση βιβλίων της επιχείρησής σας. Πάνω απ’ όλα μας ενδιαφέρει η επιχείρηση του κάθε πελάτη μας και είμαστε δίπλα στον επαγγελματία σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής του πορείας, προκειμένου να προσφέρουμε ουσιαστικό ρόλο συμβούλου και να προτείνουμε λύσεις για σας και την επιχείρησή σας.

Στην Taxworx αναλαμβάνουμε υπεύθυνα κάθε είδους λογιστικής ανάγκης της επιχείρησής σας. Μέσα από μία μεγάλη εμπειρία, συνεχείς σπουδές και κατάρτιση, έχουμε αναπτύξει την τεχνογνωσία για να είμαστε σε θέση να απευθυνόμαστε σε κάθε εταιρεία, ανεξαρτήτου μεγέθους και κλάδου.

Επιπρόσθετα, είμαστε δίπλα και στον κάθε ιδιώτη που θέλει να εκπληρώσει υπεύθυνα όλες του τις φορολογικές υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος, όπως σύνταξη φορολογικών δηλώσεων, δηλώσεων στοιχείων ακινήτων κ.ο.κ.

Για μας, ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός και η ικανοποίηση της ανάγκης του με υπευθυνότητα και απόλυτη εχεμύθεια είναι η προτεραιότητα μας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε μαζί τις ανάγκες της επιχείρησής σας, ή την όποια φορολογική σας υποχρέωση στα 2510-839972, 6971-972256 ή μέσω e-mail στο info [@] taxworx.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

Τέλος, στην Taxworx φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εκάστοτε αλλαγές στη νομοθεσία καθώς και εκπαιδευόμαστε μέσω επαγγελματικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ούτως ώστε να είμαστε πάντοτε σε θέση να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες απαιτήσεις του επαγγέλματός μας με συνέπεια και υπευθυνότητα.

ΘΕΛΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;

Γίνετε μέλος στην Ενημερωτική μας Λίστα

Στην Taxworx παρέχουμε δωρεάν ενημέρωση για τα σημαντικότερα φορολογικά θέματα αλλά και για προγράμματα επιδοτήσεων επιχειρήσεων, πρόσληψης ανέργων κ.ο.κ. σε όλους, όχι μόνο στους πελάτες μας.

Δεν μοιραζόμαστε τα στoιχεία σας με τρίτους.